Winkel

Resultaat 1–9 van de 53 resultaten wordt getoond

 • Absolute Mascara

  5.00 van 5
   17,75

  Absoluut volume; absoluut verlenging. 

  Absolute Mascara is een bewezen mascara met een grote hoeveelheid fans. Want deze mascara staat voor absoluut volume, absoluut verlenging, absoluut separatie en er daardoor gewoonweg prachtig uitzien. Met microfijne, verlengde zijdenvezels en beschermde wassoorten.

 • All-over Shimmer Stick

  5.00 van 5
   13,50

  Brede stick op zachte crème basis met een goede hechting die ook goed aan te bevelen is voor contactlensdragers. Door zijn natuurlijke glinstering en oplichtvermogen is het ook te gebruiken bij bruidsmake-up. De All-Over Shimmer Stick als highlighter direct onder de wenkbrauwen gebracht geeft de ogen de perfecte uitstraling.

 • Blush Brush

  5.00 van 5
   27,50

  Vlakke, schuine rougepenseel van fijne, zwarte geitenhaar. 18 cm lange penseel om perfect te kunnen accentueren.

 • Camouflage Fixationpowder

  0 van 5
   27,95

  Camouflage Fixationpowder

 • Camouflage Stick

  0 van 5
   21,50

  Imperfecties worden op natuurlijke wijze bedekt.

  De Camouflage Stick zorgt voor een frisse en egale look door het perfect afdekken van oneffenheden van de huid, rode adertjes en pigmentvlekken. De mate van dekking kan door licht of intensief opbrengen naar wens worden aangepast en garandeert ondanks de sterke dekking een natuurlijke uitstraling. Ideaal make-up product voor bijvoorbeeld ook bruids make-up. De Camouflage Stick is bestemd voor ieder huidtype en bezit een geweldige houdbaarheid.

 • Concealing Stick

  5.00 van 5
   16,50

  Unieke watervaste correctiestift.

  Specifiek voor de delicate en gevoelige huid met iriserend effect om rimpels minder diep te laten lijken. Watervaste, zeer goed verdraagzaam en vochtvasthoudende correctie stift die perfect onregelmatigheden nivelleert. Door de bijzondere huid verdraagzaamheid van de textuur is de inzet bij de gevoelige huidgebieden rondom de ogen geen enkel probleem. Matterende dekking. Concealing Stick nr. 4 (groen) bevat speciale kleurpigmenten die roodheid neutraliseert.

 • Eye Brush (punt)

  0 van 5
   17,95

  Visagistenpenseel met de fijnste Torayharen (synthetisch) in uienvorm aan de bovenkant. Totale lengte ca 20 cm. Ideale allrounder voor oogschaduw basis en correcte accentuering.

 • Eye Brush (schuin)

  0 van 5
   22,75

  Vlakke, schuine oogschaduw penseel van het beste roodmarterhaar. Ca. 17 cm lange penseel om perfect te kunnen accentueren.

 • Eyebrow Brush

  0 van 5
   17,50

  16,5 cm lange, schuin afgesneden rood marter haar. Correctiepenseel om vollere wenkbrauwen te krijgen en de wenkbrauwen te corrigeren.