Vrij van parabenen en parfums

[vc_row el_class=”about-us”][vc_column width=”7/12″][vc_column_text]

Steeds meer vrouwen zoeken naar producten die onder meer vrij zijn van parabenen en parfums. Vandaag de dag worden er nog steeds veel producten gelanceerd die wel deze ongewenste ingrediënten bevatten. Slechts 8% van het totale make-up segment is vrij van deze stoffen en dan nog is dit beperkt tot foundations en lipsticks**. Daarom is er een zeer duidelijk en toenemend groot marktpotentieel hiervoor aanwezig!

** Bron: Consodata 2014
** Bron: Mintel 2014

Make-up producten met verzorgende ingrediënten.

Dankzij vele jaren van ontwikkeling door de Marie Christine laboratoria komt nu het eerste professionele make-up product op de markt die de huid kent en tegelijkertijd de schoonheid van elke vrouw beschermt.

De producten zijn wetenschappelijk ontwikkeld en zijn dermatologisch volledig getest om het risico op het ontstaan van ongewenste huidreacties en irritaties of sterker nog allergieën te voorkomen.

Alle producten zijn vrij van onder andere parabenen en parfums*. Parfum- en parabeen vrije formules voldoen aan de strenge eisen van de delicate huid en aan de eisen van vrouwen die op zoek zijn naar natuurlijke (en dus minerale) make-up producten die minstens net zo effectief zijn als standaard producten.

Resultaat en bescherming

De laatste generatie actieve ingrediënten in uiterst functionele concentraties en op effectiviteit uitvoerig getest geven de Marie Christine make-up producten een verzorgend resultaat. Zonfilters (SPF) en natuurlijke filters geven de huid de benodigde bescherming tegen invloeden van buitenaf.

* Een enkel make-up product is mogelijk uitgezonderd op grond van wetgeving, houdbaarheid en producttechnische redenen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”5/12″][vc_single_image image=”2298″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]