Voor professionals

Al meer dan 30 jaar bestaat Marie Christine en stap daarom nu een nieuw tijdperk in…

Make-up wordt een onlosmakelijk deel van het beauty ritueel voor iedere vrouw, beginnend in de salon en eindigend thuis. Want echte schoonheid is zo veel meer dan alleen uiterlijk. Daarom transformeert Marie Christine voortaan make-up als de beste keuze voor iedere vrouw tijdens de dagelijkse verzorging.

Laat u zich meevoeren in een nieuwe dimensie dankzij:

  • Make-up producten met verzorgende ingrediënten
  • Chique verpakkingen
  • Elegant en tijdloos imago
  • Praktische verkoopmiddelen
  • Onderscheidend vermogen

Ondersteuning: Materiaal en training

Niet alleen geweldige producten, maar juist ook een complete lijn van perfecte accessoires om de verkoop van make-up te versterken. Creëer een make-up ruimte in uw salon en nodig uw cliënt uit om in de intrigerende wereld van Marie Christine te stappen.

Door regelmatige training in de trainingsruimte in Soest leert u de meest gebruikte en meest handige, actuele technieken en u ontdekt elk make-up geheim.

Onderscheidend Vermogen

Marie Christine beantwoordt in alle opzichten aan iedere wens van vrouwen die hun huid zo goed en zo lang mogelijk willen verzorgen tijdens het dragen van make-up.

Make-up producten met verzorgende ingrediënten

Dankzij vele jaren van ontwikkeling door de MARIE CHRISTINE laboratoria komt nu het eerste professionele make-up product op de markt die de huid kent en tegelijkertijd de schoonheid van elke vrouw beschermt.

Veilige formules

De producten zijn wetenschappelijk ontwikkeld en zijn dermatologisch volledig getest om het risico op het ontstaan van ongewenste huidreacties en irritaties of sterker nog allergieën te voorkomen.

Ongewenste ingrediënten

Alle producten zijn vrij van onder andere parabenen en parfums*. Parfum- en parabeen vrije formules voldoen aan de strenge eisen van de delicate huid en aan de eisen van vrouwen die op zoek zijn naar natuurlijke (en dus minerale) make-up producten die minstens net zo effectief zijn als standaard producten.

Resultaat en bescherming

De laatste generatie actieve ingrediënten in uiterst functionele concentraties en op effectiviteit uitvoerig getest geven de MARIE CHRISTINE make-up producten een verzorgend resultaat.

Zonfilters (SPF) en natuurlijke filters geven de huid de benodigde bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Comfortabel en persoonlijk

De nieuwste generatie texturen zorgen voor het beste comfort en het meeste plezier in het gebruik. Optimale kleuren en een volledige serie voor iedere persoonlijke en eigentijdse look.

*Een enkel make-up product is mogelijk uitgezonderd op grond van wetgeving, houdbaarheid en producttechnische redenen.